De Luifel

Bij De Luifel houden we van bier. We raden je dan ook graag een van onze biertjes aan! Met meer dan 50 verschillende bieren op de kaart is er altijd voor ieder wat wils, of je nou blij wordt van een licht biertje of een stout.

Hieronder een kleine selectie van onze favoriete bieren!

Impressie

Wahoo!

Wahoo!

Het motto van de Utrechtse brouwerij De Kromme Haring is "The only thing we fear is shitty beer" en daar hoef je gelukkig niet bang voor te zijn bij deze IPA. Het is een heerlijke dorstlesser gebrouwen met "dry-hop", waardoor het biertje een tropische, fruitige smaak krijgt die goed combineert met de bittere afdronk! Over dit bier zeggen ze dus ook "Don't overthink it, just yell WAHOOOOOOO"

Nooit Op

Nooit Op

Deze echte Utrechtsche tripel staat al een flinke tijd bij ons in de koelingen. Heb jij hem al geproefd? Een heerlijke tripel gebrouwen met koriander en honing met een klein bittertje waardoor hij lekker fris is.

Kom spelletjes spelen!

Kom spelletjes spelen!

Gezellig tijdens een borrel met je vrienden een spelletje spelen? Dat kan gelukkig, onze spelletjeskast is goed gevuld! Van Monopoly tot Mens-erger-je-niet, voor elk gezelschap een leuk spel! 

Biertje erbij?